Krajina u srcu - portal iz srca Krajine | kus.ba

Windows 10 - Prijeđite na sistem Windows 10

Nabavite novi i poboljšani Windows pri nadogradnji na sistem Windows 10. Uskoro ćete otkriti da je Windows 10 poznat korisnicima sistema Windows, ali prilagođenije lično iskustvo koje sve što volite na sistemima Windows 7 i 8 podiže na sljedeći nivo.

Windows 10 donosi još bolji početni meni proširujući mogućnosti i donoseći vaše omiljene aplikacije i priložene sadržaje tako da im lako možete pristupiti. Ne samo da olakšava obavljanje više zadataka istovremeno, nego se i dobro integriše sa softverom i hardverom koji već imate te vam tako omogućava da ostanete produktivni uvijek kada trebate raditi. Konkretno, možete prikazati do četiri aplikacije i sve otvorene zadatke istovremeno.

Kupite Windows 10 i otkrijte Microsoft Edge, potpuno novi preglednik koji vam omogućava unos ili pisanje bilješki direktno na mrežne stranice te jednostavno dijeljenje s prijateljima, porodicom i saradnicima. Takođe, pojednostavljuje čitanje članaka na mreži bez odvlačenja pažnje te spremanje stranica za kasnije.

backup windows 10

Kada nadogradite na Windows 10, vaše aplikacije će odlično raditi u svim načinima i na svim uređajima. Pregledajte Microsoft Store i naći ćete mnoštvo odličnih uređaja koji su osmišljeni da savršeno rade sa sistemom Windows 10. Na primjer, naši proizvodi Surface kombinuju izgled i dojam tablet-računara sa funkcionalnosti računara kako bi stvorili savršenu zamjenu za prijenosni računar. Windows 10 samo unaprjeđuje iskustvo Surface.

Bilo da želite raditi ili se igrati, Windows 10 vam pomaže u interakciji s vašim uređajima na savršen način. Odlične aplikacije poput Pošte, Kalendara, Muzike, Videa, Karti i druge standardni su dio sistema Windows 10 i koriste se servisom OneDrive za stvaranje sigurnosne kopije vaših informacija. A igrač u vama voljet će način na koji se Windows 10 sinhronizira s Xbox Live i omogućava zapis igranja u svega nekoliko sekundi, strujanje igrica s vaše konzole Xbox One na uređaj bilo gdje u vašem domu i više. Kupite Windows 10 i dobit ćete više fleksibilnosti nego ikad prije.

Ako ste već korisnik sistema Windows, nabavite nadogradnju na sistem Windows 10 kako biste mogli doživjeti iskustvo najnovije tehnologije sistema Windows. Kupujte u Microsoft app Store ili Microsoft Store i kupite Windows 10 danas.