Krajina u srcu - portal iz srca Krajine | kus.ba

Bh. umjetnica Azra Kolaković poznatija kao Donna Ares jučer je uz zvuke truba i tihu povorku ispraćena do konačnog odredišta.

Par hiljada građana, prijatelja i kolega pratilo je Donnu Ares na gradskom mezarju Humci u Bihaću do konačnog odredišta. Posljednjem ispraćaju je prisustvovala bh. voditeljica Hana Hadžiavdagić koja se obrušila na kolege Donne Ares koji se nisu udostojili da dođu na sahranu.

Donna Ares se karcinomom borila javno i imala je ogromnu podršku kolega iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i regije.

Društvene mreže su nakon vijesti da nas je napustila Donna Ares bile preplavljene emotivnim statusima u kojima se kolege, prijatelji i fanovi opraštaju od kolegice.

vi su vjerovali da će žena-zmaj, kako su je mnogi zvali, pobijediti opaku bolest.

No, na jučerašnjem posljednjem ispraćaju Donni Ares u Bihaću došlo je tek nekoliko kolega, a bh. voditeljica Hana Hadžiavdagić javno je izrazila nezadovoljstvo.

– Od čitave estrade na posljednji ispraćaj našoj Donni Ares došlo je bukvalno pet pjevača. Uopće neću komentirati to da od ”kolega” koji su bili na koncertu u Zetri dođe samo Deen. Najlakše je napisati status, ali je zaista teško doći u Bihać preko sedam gora i sedam mora. Sramite se, napisala je Hadžiavdagić.

Bh. voditeljica je u pratnji Deena otišla u Bihać i gdje je odala počast ženi-zmaju.