Krajina u srcu - portal iz srca Krajine | kus.ba

Iako izgleda kao žena kojoj niko ne može naređivati, i Jennifer Lawrence priznala je ovih dana da je na početku karijere doživljavala neugodne situacije.

Na eventu Women In Hollywood koji organizira magazin Elle, 27-godišnja oskarovka otkrila je da joj je jedan producent rekao da je “savršena za je****”, dok ju je jedna producentica skinula i natjerala da stoji gola pored mnogo mršavijih djevojaka, da jok pokaže da mora na dijetu.

Jennifer je priznala da su se oba incidenta dogodila dok je još bila tinejdžerka. Na filmu se prvi put pojavila prije devet godina, a proslavio ju je film “Winter's Bone” iz 2010. godine.

“Kad sam bila mnogo mlađa i tek sam počinjala u Hollywoodu, producenti su mi rekli da moram skinuti sedam kilograma u dva tjedna. Jedna cura prije mene dobila je otkaz zato što nije smršavila dovoljno brzo. Producentica me natjerala da stojim gola s pet drugih žena, koje su bile mnogo, mnogo mršavije od mene. Sve smo stajale tamo gole, samo s naljepnicama koje su skrivale intimne dijelove”, opisala je.

“Nakon tog mi je rekla da bih svoju golu fotografiju trebala koristiti kao inspiraciju za dijetu. Danas mi je to smiješno”, dodala je.

Potom je opisala neugodno iskustvo s muškim producentom.

“Željela sam pričati s njim o nerealističnom režimu prehrane, a on mi je rekao da ne zna zašto svi govore da sam debela, jer sam njemu savršena za p*****ti. Pitao me bih li glumila u porniću, a bilo je stvari koje mi je neugodno ponoviti ovdje, dok sam odjevena u ovu svečanu haljinu”, rekla je.

Kao razlog zbog kojeg nije nikome ništa rekla u svom govoru navela je to “što oni zbog nje ne bi dobili otkaz”.

“Dopustila sam da me tretiraju tako jer sam mislila da moram trpjeti ako želim ostvariti glumačku karijeru. Bila sam mlada i nalazila sam se na tankoj granici između borbe za sebe i toga da me smatraju teškom. Nisam željela biti zviždačica, nisam htjela da se piše o tim mojim neugodnim iskustvima. Samo sam htjela karijeru”, rekla je.