Krajina u srcu - portal iz srca Krajine | kus.ba

Uslovi korištenja

Portal kus.ba je u vlasništvu firme D.O.O. "URBI ET ORBI" i svih njegovih dijelova, uključujući aplikacije za mobilne uređaje i mobilnu stranicu. Korištenjem Portala, korisnik prihvata ove Uvjete korištenja, kao i sve njegove izmjene i dopune. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem Portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti. Niti jedan dio Portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu kus.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist Urbi et Orbi d.o.o. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala kus.ba. Portal kus.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara portal nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Portal se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Ukoliko smatrate da je Portal povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji će biti uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Zaštita privatnosti

Portal štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Portal se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korištenja Portala, te da privatne podatke neće distribuirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. Portal se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika Portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Obaveze korisnika

Korisnicima Portala strogo je zabranjeno: Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala kus.ba